Akcija!

KAMAGRA WOMEN ORAL JELLY ZA ŽENE 5/1

Original price was: 40,00 €.Current price is: 30,00 €.

KAMAGRA WOMEN – ORAL JELLY 5/1

KAMAGRA HRVATSKA

Kategorija:

Opis

KAMAGRA WOMEN ORAL JELLY ZA ŽENE

KAMAGRA ZA ŽENE

Naručite samo kod nas po promotivnoj cijeni. Efekat Kamagra vol.5 kod žena je prenaglašen. Uzmite kesicu Kamagra gela za žene 1h pre seksa i pustite da se topi u ustima. Akcija se nastavlja 6-12 sati. Ako se osećate uzbudjeno popiti 2-3 šoljice hladne vode. Ne preporučuje se trudnicama i osobama sa visokim krvnim pritiskom. Kamagra Vol.5 za žene ne sprečava trudnoću. Kamagra Jelly Vol.5 je snažan seks stimulans za žene.

 

 

KAMAGRA WOMEN

Gel za potenciju za zene

Kamagra je proizvela kompanija Ajanta Pharma, multinacionalna kompanija sa različitim proizvodnim pogonima. Kompanija ima globalni doseg od 30 zemalja. Danas je jedna od ustanova kompanije Ajanta akreditovana od strane Uprave za hranu i lekove Sjedinjenih Američkih Država i takođe je prethodno kvalifikovana za dobre proizvodne procese SZO. Među svim proizvodima Ajanta Pharme, njihovi proizvodi za mušku erektilnu disfunkciju su oni koji su propisno priznati. Kamagra proizvodi su popularan izbor za svakog ko ima problema sa erektilnom disfunkcijom, jer je proizvod koji je lako dostupan, a koji možete naručiti kod nas, u našem online shop-u. Napominjemo da prodajemo isključivo ORIGINAL kamagra proizvode!

Preparat za potenciju kod zena Zenska potencija

Prodajemo isključivo originalni gel. Kamagra oral jelly, najkvalitetniji i najprodavaniji proizvod za poboljšanje potencije na tržištu u Srbiji, a i šire. Kamagra gel je najefikasniji proizvod za jaču potenciju. Sastoji se od 7 kesica gela, a svaka kesica je po 100mg. Svaka kesica ima različite voćne ukuse. Dostupno je 7 različitih voćnih ukusa.

Preporučuje se uzimanje maksimalno jedne kesice tj. 100mg dnevno. Za više od jedne kesice dnevno, apsolutno nema ni potrebe. Jednu kesicu (100mg) uzeti 20 do 30 minuta pre seksualnog odnosa oralno – tako što ćete kesicu iscediti, tačnije, usisati (sa čašom vode, a može i bez). Dejstvo kamagra gela je veoma brzo, a možete ga osetiti i već nakon 20-ak minuta.

 

NA TRI ARTIKLA JEDNA KUTIJA GRATIS !

LOVEGRA PFIZER

SUPER KAMAGRA GEL ŠAMPONI vol 3

NAŠ PARTNER
KAMAGRAPOTENCIJA.BA
KAMAGRA BALKAN