Akcija!

KAMAGRA ŠUMEĆE TABLETE 7/1

Original price was: 35,00 €.Current price is: 18,00 €.

KAMAGRA ŠUMEĆE 7/1
KAMAGRA HRVATSKA / BALKAN

Kategorija:

Opis

KAMAGRA ŠUMEĆE

 

Kamagra šumeće tablete prirodni su afrodizijak za poboljšanje erekcije i obogaćivanje seksualnog iskustva.

Prednost korištenja Kamagra šumećih tableta jednostavna je uporaba i izvrsni okus naranče. Kamagra šumeće tablete počnu djelovati nakon 15 minuta i djeluju do 8h. Kamagra šumeća tableta, će imati najveći učinak ako ih se konzumira na prazan želudac.

1 SAT PRIJE SEKSUALNOG ODNOSA

 

DJELOVANJE:

Povoljno deluju na protok krvi u polnom organu muškarca. Produžavaju erekciju i odlažu ejakulaciju.
Kamagra Šumeće Tablete imaju veoma prijatan voćni ukus, a u odnosu na druge preparate za potenciju ovo sredstvo se odlikuje bržim djelovanjem (svega 10 minuta nakon konzumiranja tablete).
Jedna Kamagra Šumeća Tableta sadrži 100 mg sildenafil citrata, što je i preporučena dnevna doza ovog preparata. Pošto veoma brzo počinje da djeluje, Šumeću Tabletu je najbolje koristiti najviše 30 minuta prije seksualnog odnosa. Ovaj preparat je predviđen za peroralnu upotrebu, jednu šumeću tabletu treba rastvoriti u 100 ml vode i popiti na iskap. Kod većine muškaraca dovoljno je i uzimanje jedne polovine tablete. Zavisno od općeg stanja organizma konzumenta, a prije svega od stanja krvnih sudova polnog organa, kao i u zavisnosti od toga da li je korisnik aktivni pušač, da li redovno konzumira alkoholna pića i kakav način ishrane preferirira, dejstvo Kamagra šumeća tablete obično traje od 4 do 6 sati, a najviše 12 sati.
Sildenafil citrat omogućava snažnu selektivnu inhibiciju cGMP – specifične fosfodiesteraze (PDE 5), koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP u corpus cavernusumu muškog spolnog organa. Preparat nije direktni relaksant, već podstiče relaksantno djelovanje azot monoksida (NO) u kavernoznom telu, tako da je pravilno farmakološko dejstvo Kamagra gela uslovljeno seksualnom stimulacijom. Kada je seksualna stimulacija prisutna, aktivira se NO/cGMP sistem, dolazi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafil citrata, što smanjuje razgradnju cGMP-a i dovodi do njegove povećane koncentracije u corpus cavernusumu penisa. Kao aktivni sastojak Kamagra Šumećih Tableta, sildenafil citrat se vezuje za specifične receptore krvnih sudova penisa i na taj način doprinosi vazodilataciji, tj. blagom širenju krvnih sudova, što opet omogućava da krvni sudovi muškog spolnog organa imaju veći dotok krvi. Na taj način erekcija postaje izraženija i dugotrajnija.

 

 

KAMAGRA SUMECE TABLETE ZA SVAKU PRILIKU !

+38761758560
KAMAGRABALK@GMAIL.COM

KAMAGRA ORAL JELLY 7/1 – GEL

 

NAŠ OFICIJALNI PARTER

KAMAGRA BALKAN – CIJELI REGION
KAMAGRAPOTENCIJA.BA